Технологията ColorVu при Hikvision

„Системите за видеонаблюдение се превърнаха в неизменна част от нашия свят, осигурявайки ни по-голяма сигурност и контрол върху обкръжението ни. С развитието на технологията, съвременните системи за видеонаблюдение стават все по-мощни и умни.

Една от иновациите, която изпъква в тази област, е технологията ColorVu. Тя предоставя възможност за запис на цветни изображения дори през нощта, което променя начина, по който виждаме картината на камерите за видеонаблюдение през нощта. С този тип системи, сигурността и наблюдението стават по-ефективни, като детайлите се запазват дори в условия на ниска осветеност.

В съчетание с технологията EXIR (Extended Infrared), която осигурява по-добра инфрачервена осветеност и обхват, системите за видеонаблюдение се превръщат в незаменими инструменти за сигурността на обектите ни. Технологията EXIR предоставя по-ясни и детайлни изображения, което прави идентификацията на обекти и събития още по-лесна.

Със съчетанието на тези две иновации, системите за видеонаблюдение с ColorVu и EXIR осигуряват непрекъсната и надеждна защита, която е от съществено значение в днешния свят. Независимо дали става дума за наблюдение на дома, бизнес обект или обществени места, тези технологии подобряват ефективността на видеонаблюдението и предоставят по-голям контрол върху сигурността ни.“