Често задавани въпроси

Възможните начини за плащане са следните:

 

  • Наложен платеж при куриерската фирма
  • Банков превод
  • С дебитна/кредитна карта през платформата за електронни разплащания Stripe.

Не е задължително да сте предварително регистриран потребител. Можете да направите своята поръчка без регистрация. Като регистриран потребител получавате възможност да следите поръчките си и да следите статусът им, както да запазите контактна информация за следващи поръчки

Към настоящия момент доставките се осъществяват със Speedy и Еконт.

Доставки на поръчките се осъществява на територията на Република България.

Съгласно Чл. 50 т. 2 от ЗЗП Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:

  1. сключване на договора – при договор за услуги;
  2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба.

За целта е необходимо:

  • Да ни информирате на e-mail sales@videopoint.bg
  • Да върнете продукта в опаковката му в търговския вид в който е получен. Продуктът не трябва да има видими следи от употреба или монтаж, да е технически изправен. Не се допуска нарушена или липсващи части от опаковката, включително найлонови опаковки и целофани. Всички упътвания и прилежаците към продукта крепежни елементи трябва да са налични.

При връщане на продукти стойността на транспортната услуга е за сметка на Клиента. Възстановяване на парични суми при върнати продукти се извършва с банков превод и за целта ще са ни необходими вашите банкови данни.

Правила и условия за търговска гаранция в нашия онлайн магазин, които са валидни за територията на Европейския съюз:

  1. Гаранционен срок:  Този срок се определя от производителя и е ясно посочен в описанието на продукта. За всички продукти, които предлагаме гаранционният срок е 2 години, съобразно законодателството на Европейския съюз. Изключение може да правят някои продукти, на които в описанието им упоменат различен гаранционен срок.
  2. Какво покрива гаранцията: Нашата търговска гаранция включва ремонт, замяна или възстановяване на парите за продукт, който има фабрични дефекти или неизправности, в рамките на гаранционния срок. Гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност или природни бедствия.

Може да промените или да откажете поръчката си, при условие, че не сме я предали на куриерската фирма за доставка. В тези случаи можете да ни я върнете обратно, като стойността на доставката е за сметка на Клиента.

Все още имате въпроси? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

ЗА КОНТАКТИ