Съгласно Чл. 50 т. 2 от ЗЗП Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:

 

    1. сключване на договора – при договор за услуги;
    2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба.

За целта е необходимо:

 

    • Да ни информирате на e-mail sales@videopoint.bg
    • Да върнете продукта в опаковката му в търговския вид в който е получен. Продуктът не трябва да има видими следи от употреба или монтаж, да е технически изправен. Не се допуска нарушена или липсващи части от опаковката, включително найлонови опаковки и целофани. Всички упътвания и прилежаците към продукта крепежни елементи трябва да са налични.

При връщане на продукти стойността на транспортната услуга е за сметка на Клиента. Възстановяване на парични суми при върнати продукти се извършва с банков превод и за целта ще са ни необходими вашите банкови данни.